It's Rite!
partykuldes
Be kell vezetnünk néhány egyszerű szabályt, hogy azzal megkönnyítsük mind a saját, mind a ti dolgotokat. Az alábbiakban ezeket olvashatjátok, amiknek meg kell felelnie minden partyinfonak, amit a party@hiphop.hu címre küldtök. Ezzel nagyban megkönnyítitek a dolgunkat, és ezáltal hamarabb is ki tud kerülni a hiphop.hu-ra a rendezvényről minden információ. Tényleg nem sok, egyszerű betartani őket. Lássuk hát:
 
FLYER
Webre optimalizált flyert küldjetek, ne 10+ megás, nyomdakész szórólapokat (a fileformátum .jpg vagy .png legyen!)
 
PARTYINFO
Minden esetben szerepeljenek az email törzsében (tehát nem csatolmányként) a következő információk:
  • buli neve
  • időpont
  • helyszín
  • belépő
  • fellépők
  • egyéb szöveg (marketingszöveg, buliajánló, stb)
 
A fenti szövegeket a magyar helyesírási szabályoknak megfelelően küldjétek el, a caps lock használatát pedig mellőzzétek, és HASZNÁLJÁTOK AZ ÉKEZETES BETŰKET.
 
A LEVÉL TÁRGYA
Sokat segít, hogyha a levél tárgyába már beírjátok a buli helyszínét, dátumát, nevét. Segít a keresésben, és használhatóbb, mint a "hiphop.hu-ra" vagy "party nektek!" subjectek.
 
Ennyi. Semmi másra nincs szükségünk, ezekre viszont nagyon is.  Az olyan levelekkel nem tudunk mit kezdeni idő és kapacitás híján, amik csak egy flyert tartalmaznak, vagy csak a marketingszöveget, és abból kellene kihámozni nekünk az érdemi információt (ami sokszor még így sem szerepel benne).
 
Köszönjük a teljes hiphop.hu stáb nevében.
 

Kapcsolódó hírek
A hiphop.hu él! Felhívás! 2012. 09. 13 10:49:01
Montana a Bázis Store-ban 2012. 07. 31 14:40:47
Q-ROOTS - ÉLETELIXÍR videó 2012. 07. 12 06:44:58
Geriskillz videóklip 2012. 06. 27 13:14:51


NEWSRANK
hirdetés
partnerek
NeoSoft