It's Rite!
Betöltés...
Fresh Island Festival Horvátországban
A horvát szcéna nagy öregjei összeálltak, hogy tető alá hozzák Horvátország első hiphop fesztiválját, a Fresh Island Festivalt. A brigád több mint 1000 sikeres rendezvény után érezte, hogy eljött az idő az első ilyen szabású eseményhez. A szervezőket leginkább a svájci Frauenfeld fesztivál és a csehországi HIP HOP KEMP inspirálta mikor kitalálták, hogy létrehozzák Horvátország első saját hiphop fesztiválját. 
 
Amivel nem is viccelnek, hiszen az eddig bejelentett nevek sem kispályások: ott lesz Eve, Dj Revolution, Dj Muggs vagy Punchline + Dj Soul Clap. De hamarosan további neveket jelentenek be, ez még csak a kezdő lineup... Erősnek néz ki, ugye?
 
Még egy fesztivál tehát, ami elérhető távolságban van tőlünk.. És jegyet is lehet vásárolni itthon! Az eventim.hu hálózatában ráadásul jelenleg még csak 25 euro a normál jegy (és 41 euro a VIP), ami tényleg nem sok ezért a négy napos őrületért.
 
 
Minden információt megtaláltok a fesztivál hivatalos oldalán, a www.fresh-island.org-on, de amint valami új információ kerül ki, azt természetesen mi is közöljük.
 
Ti ott lesztek?
 

 Hozzászólások
Neved:
Hozzászólás szövege:
Kérlek írd be számjegyekkel az alábbi számot: hetven-nyolc   hozzászólás
  1. dundi 2012.04.26. | 20:35:38

    http://www.youtube.com/watch?v=KhGKRxUnNAE

1


Így küldj party infót!
Ha tudsz egy buliról, vagy te szervezed, akkor küldd el nekünk! Viszont van néhány egyszerű szabály, amit ha betartotok, akkor azzal sokat segítetek nekünk is, és hamarabb kikerülhet a buli a partyajánlók közé.
 
 
Hiphop.hu/tv
Facebook
 
Képek
Szavazás
Neked melyik It's Rite! esemény a kedvenced?
Break Battle
Freestyle Battle
Beatbox Battle
Graffiti Battle
Dj Battle
It's Rite! Gála
Mindegyik, nagyon jó hogy vannak
Nem szeretem a versenyeket

Keresés
Egyéni keresés
hirdetés
partnerek
NeoSoft