It's Rite!
Betöltés...
Eleven lemezbemutató @ Terminál bár
A hanganyag ingyenesen letölthető lesz, valamint a november 12-i lemezbemutatón bárki hozzájuthat gyári cd formátumban, a bejáratnál 11 db 100 forintosért, ami egyben a belépőjét is tartalmazza. Amennyiben a későbbiek folyamán vásárolna valaki lemezt, miután már belépett, úgy sajnos a... normál belépő mellé ismét ki kell fizetnie a teljes lemezárat!
 
...továbbá: az est folyamán végre átvehetik nyereményeiket azok a szerencsések, akiknek neveit kisorsoltuk Facebook-os játékaink során.
 
...viszont: ha te leszel a 11.,22.,33.,44.,55.,...(és így tovább) belépők egyike, a karszalagodhoz hozzácsapunk egy eredeti lemezt!!!
 
KAPUNYITÁS: 21:30
 
NORMÁL BELÉPŐ: 500 huf.
 
BELÉPŐ + GYÁRI LEMEZ: 1100 huf !!!
 
A lemezek korlátozott számban kaphatóak, tehát érdemes minél előbb érkezni, hiszen ugye azok is hozzájuthatnak, akár egy ingyen lemezhez, akik beleesnek a fent említett sorszámok egyikébe!
 
A lemezjátszók mögött: DJ 50 ( WP / FADEROCKAZ )
 
A mikrofonok mögött: Eleven, Homár(Balkán Hollywood), Back(StreetROYAL)
 
A lemezbemutató előtt felcsendülnek majd régebbi,(Trz,Joe) számok is!
 
Gyere el, és ELEVENedj meg!
 
Helyszín: Terminál bár, Dunaújváros


Így küldj party infót!
Ha tudsz egy buliról, vagy te szervezed, akkor küldd el nekünk! Viszont van néhány egyszerű szabály, amit ha betartotok, akkor azzal sokat segítetek nekünk is, és hamarabb kikerülhet a buli a partyajánlók közé.
 
 
EVENTSRANK
hirdetés
Küldj eseményt!
Ha szeretnéd, hogy egy buli felkerüljön az oldalra, akkor küld el nekünk a buli infót szövegesen és a szórólapot ide: party@hiphop.hu
 
partnerek
NeoSoft