It's Rite!
Betöltés...
Hősök - Négy évszak / lemezmegjelenés & koncert
Az Expresszó és a Hősök bemutat JA!

RAP KLUB

"Négy évszak LemezMEGmutató Turné 2011"

Hősök - albummegjelenési party

2011. március 12., szombat
Start: 20:00 / Belépő: 1000 Ft

Fellépnek:
Hősök & Zhe Band
Ketioz & Vicc Beatz
Tibes & Másszemszög A.K.A. Szérum

Lemezelnek:
Dj 50
Brash

A tavaszi Rap Klub apropója egyszerű, mint egy faék, eláruljuk a titkot. A Hősök azt találták ki, hogy a három év után megjelenő új lemezüket a közönséggel együtt szeretnék megünnepelni. Szakzsargonnal élve amolyan release parti lesz ez, melynek keretén belül lehet beszerezni elsőként az igen mutatós formát öltő korongot, mely Négy Évszak címmel lát majd napvilágot. Széles spektrum mind zeneileg, mind szövegileg, s olyan soha nem látott fotókkal lesz tele a grátisz booklet, hogy a hallójáratok mellett a szemek is csodálkozni fognak.

No de nézzük magát a bulit. A lemezjátszók mögül Dj 50 és Brash Sanyi küldik a hippihoppit. Terítéken lesznek klasszikus new yorki cuccok, magyar zenék és a rap újabb hajtásának delikát darabjai. A fellépéseket Tibes és a Másszemszög csapatának közös formációja a Szérum nyitja. A Hősök mindig fontosnak tartották, hogy teret kapjanak a tehetséges, új arcok a színpadon. Ezért jönnek ismét ők, meg hamarosan egy zsír kis lemez tőlük tavasszal. Aztán érkezik a győri különleges alakulat Ketioz, azaz Kettyós vezérletével. A januárban megjelent Kapitális K album bemutatóját vezényli le a Vicc Beatz. Nyers, szórakoztató és izgalmas motyót raktak össze - feszengés nélkül is kőkemény Ketya friss korongja. Éjfél körül pedig színpadra áll a Hősök és a Zhe Band, így ismét csak zenekaros koncert hazai pályán - vadiúj és régi szerzeményekkel egyaránt. A parti ezután reggelig tart tovább, főszerepben a minőségi rap zenékkel. A rendezvény folyamán kapható lesz tehát az új Hősök lemez, valamint délután dedikálással egybekötött barátkozás is lesz, melyről hamarosan mindenkit informálunk és értesítünk. Kérjük továbbá a kulturált szórakozást: vigyázzunk egymásra, figyeljünk a másikra.
 
// CD a helyszínen ///
Hősök: Négy évszak - 2000 Ft


Így küldj party infót!
Ha tudsz egy buliról, vagy te szervezed, akkor küldd el nekünk! Viszont van néhány egyszerű szabály, amit ha betartotok, akkor azzal sokat segítetek nekünk is, és hamarabb kikerülhet a buli a partyajánlók közé.
 
 
EVENTSRANK
hirdetés
Küldj eseményt!
Ha szeretnéd, hogy egy buli felkerüljön az oldalra, akkor küld el nekünk a buli infót szövegesen és a szórólapot ide: party@hiphop.hu
 
partnerek
NeoSoft