It's Rite!
Betöltés...
Hősök - Négy évszak / lemezmegjelenés & koncert
Budapest, Eiffel tér
U 26 Club
17:00 - 04:00
ingyenes

A veszprémi Hősök negyedik albuma március 11-én lesz először kézzelfogható formában elérhető. A csapat ezt megjelenési partival ünnepli, melyre minden közreműködővel és válogatott dj-kel várja a hallgatókat, fanokat, barátokat, haverokat, egyszóval mindenkit, aki az elmúlt tíz évben valamit is kedvelt a Hírók munkásságában. A 18 számot tartalmazó CD az eddigi legszínesebb és legerősebb kiadvány lesz a srácok szerint. Az U26-os fellépés egyben a lemezMEGmutató turné nyitó állomása, mely a tavasszal közel 20 állomással robog végig az országon. Köszönjük előre is azoknak, akik az eredeti lemez vásárlásával támogatják a Hősöket!


17:00 - 21:00 / Kapunyitás, barátkozás, közönségtalálkozó, dedikálás. A háttérben a Mihalik Bence & Mil páros pakolja zenéket.

21:00 - 22:00 / Busa Pista, Siska Finuccsi, Deego, NKS. Az MC-k alá Dj Nice húzza.

22:00 - 23:30 / Hősök & Zhe Band élő koncert közr. KRSA (PASO)

23:30 - 04:00 / Dj Nice & Dj Dobee

/// CD a helyszínen ///
Hősök: Négy évszak - 2000 Ft


Így küldj party infót!
Ha tudsz egy buliról, vagy te szervezed, akkor küldd el nekünk! Viszont van néhány egyszerű szabály, amit ha betartotok, akkor azzal sokat segítetek nekünk is, és hamarabb kikerülhet a buli a partyajánlók közé.
 
 
EVENTSRANK
hirdetés
Küldj eseményt!
Ha szeretnéd, hogy egy buli felkerüljön az oldalra, akkor küld el nekünk a buli infót szövegesen és a szórólapot ide: party@hiphop.hu
 
partnerek
NeoSoft