Előre felhívom a figyelmet, hogy a hangnál van valami nem szokványos, néhol észrevehető ilyen csikorgás féle... Jahh, és én nem tudom megállapítani, hogy ez valóban DVDRip, vagy mégsem (ez már a Ti feladatotok), így kaptam a linket...
Minden jót!
Nagyon nagy köszönet érte már nagyon régóta kerestem jó minőségben ezt a klippet nekem is meg van csak ilyen szar vhsrip-ben videókaziról fölvett ugrál a kép elmegy a hang stb... a minőségre rátérve a képi minőség elég jó szerintem a hang halk meg az az 1-2 csikorgás is benne van,de az nem baj
legfeljebb azt megcsinálom,hogy alávágom az mp3-mat _________________
"Ha nem ismersz ne ítélj meg..."
Előre felhívom a figyelmet, hogy a hangnál van valami nem szokványos, néhol észrevehető ilyen csikorgás féle... Jahh, és én nem tudom megállapítani, hogy ez valóban DVDRip, vagy mégsem (ez már a Ti feladatotok), így kaptam a linket...
Minden jót! _________________ ,,Mi magunk legyünk az a változás, amit látni szeretnénk a világban''
Various_Artists-The_Points-VHSRip-XViD-1995
Big All-star line up featuring Notorious BIG, Coolio, Ill Al Skratch|
| Redman, Big Mike, Buckshot, Busta Rhymes & Bone Thugs N Harmony. |
Tisztában vagyok vele
Én nem is szoktam szinkronost nézni ha csak lehet , de le tölteni meg főleg nem .Képtelenség a feka szövegelést úgy szinkronizáni hogy az élvezhető legyen és ne gáz .Még nem találkoztam jó val .
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.